Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
12. srpna 2024 v 14:00
Čas čtení 0:42

Muž na Zličíně ohrožoval pejskaře. Musela přijet zásahovka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž na Zličíně ohrožoval pejskaře. Musela přijet zásahovka
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Na pražský Zličín vyjela v neděli zásahová jednotka, policisté s dlouhými zbraněmi a vyjednavač. Podle Novinek.cz se akce pojila k případu ozbrojeného muže, který dlouhodobě ohrožuje pejskaře.

Do Milotické ulice na pražském Zličíně k jednomu z panelových domů dorazilo několik prvosledových hlídek s dlouhými zbraněmi v balistické ochraně. Přijela i zásahová jednotka a vyjednavači.

Podle informací novinek policie v neděli zadržela muže, který zbraní ohrožoval jiného muže. Obětí nespecifikovaného nedělního útoku se měl stát jeho pes. „Z informací, které mi policie poskytla, vím jen to, že se jednalo o konflikt mezi dvěma muži. Během toho byla použita i zbraň, šlo o české občany,“ řekla Novinkám starostka městské části Marta Koropecká.

 Bližší informace jsou ovšem zatím neveřejné. „Mohu potvrdit, že provádíme jeden z úkonů v trestním řízení, a to po předchozím souhlasu státního zástupce. Nikomu v okolí nehrozí žádné nebezpečí, nikdo nebyl na místě zadržen. Probíhají standardní úkony trestního řízení, které jsou ze zákona neveřejné,“ uvedl pro Novinky mluvčí policie Jan Rybanský.

S mužem, který ohrožuje pejskaře se oblast potýká dlouhodobě. V minulosti měl po psech na Zličíně dokonce střílet. Zřejmě i z toho důvodu byla do akce povolána zásahová jednotka. Podle svědků měla policie v neděli večer u podezřelého muže provést násilný vstup a domovní prohlídku.

Domů
Sdílet
Diskuse