Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
13. srpna 2024 v 17:19
Čas čtení 0:57

„Největší rozhovor všech dob“ opozdily technické problémy. Donald Trump debatoval s Elonem Muskem

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
„Největší rozhovor všech dob“ opozdily technické problémy. Donald Trump debatoval s Elonem Muskem
Zdroj: AP Photo/Alex Brandon, TASR

Rozhovor chvílemi poslouchal až milion lidí, jde však o obrovský pokles od očekávaných osmi milionů, které předpovídal Elon Musk.

Migrace, kritika Evropské unie i jeho soupeřky v boji o prezidentské křeslo Kamaly Harris. Debata, která kvůli technickým problémům na platformě X (dříve Twitter) začala zhruba o 40 minut později, se tematicky opírala o již obvyklé body, na které Donald Trump dlouhodobě míří. Nejpřekvapivějším momentem byl pravděpodobně návrat k nedávnému atentátu, který byl na bývalého prezidenta spáchán. Trump totiž nedávno uvedl, že se k incidentu vracet už nebude.

13. srpna 2024 v 14:24 Čas čtení 0:52 Vzhled je v práci nejdůležitější pro sexuální pracovníky*pracovnice a politiky*političky, zjistila nová studie Vzhled je v práci nejdůležitější pro sexuální pracovníky*pracovnice a politiky*političky, zjistila nová studie

„Byl to zázrak. Kdybych neotočil hlavu, nemluvil bych teď s tebou, i když tě mám rád,“ podotkl republikánský kandidát na prezidenta USA.

Vnitřní nepřátelé jsou horší než Rusko nebo Čína

Trump také upozornil, že „vnitřní nepřátelé uvnitř vlády“ jsou mnohem nebezpečnější než nepřátelé zvenku. Vůdce Ruska, Číny a Severní Korey označil za „špičkové hráče.“ Naopak zkritizoval Evropskou unii. „To zní tak hezky – ‚Evropská unie.‘ Ale řeknu vám: nejsou tak tvrdí jako Čína, ale jsou špatní.... Ne, nechovají se k naší zemi dobře,“ prohlásil.

Pustil se také do současného prezidenta Spojených států Joea Bidena, již tradičně zesměšnil jeho vysoký věk. Nešetřil také současnou víceprezidentku Kamalu Harris. Opakovaně ji označil jako „radikální“ demokratku, která „zničila“ Kalifornii, když byla její generální prokurátorkou a později senátorkou.

Zvláštně však poté působila jeho poznámka, kdy komentoval, nedávnou obálku časopisu Time, kde se právě jeho protivnice objevila. Podle něj tam vypadá „krásně,“ a přirovnal ji ke své ženě Melanii.

„Vypadá jako nejkrásnější herečka, jaká kdy žila. Byla to kresba a ve skutečnosti vypadala velmi podobně jako skvělá první dáma Melania,“ řekl.

Zpět
Sdílet
Diskuse