Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
včera 29. září 2024 v 10:26
Čas čtení 1:12

PŘEDPOVĚĎ: Teploty v Česku klesnou i k 10 stupňům. Podívej se, jaký bude příští týden

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
PŘEDPOVĚĎ: Teploty v Česku klesnou i k 10 stupňům. Podívej se, jaký bude příští týden
Zdroj: Pixabay/volně k užití

Vytáhni svetry a džísky, podzimní počasí je konečně tady.

První týden října přinese podzimní počasí tak, jak ho známe. Nalaď svoje chuťové buňky na čaj a chai latte, protože teploty nestoupnou nad 17 stupňů Celsia.

29. září 2024 v 7:00 Čas čtení 2:19 Sezóna Pumpkin Spice Latte je zahájena! Takhle si oblíbený drink připravíš doma Sezóna Pumpkin Spice Latte je zahájena! Takhle si oblíbený drink připravíš doma

Neděle přinese převážně slunečný den, odpoledne ale můžeš na obloze sledovat kupovitou oblačnost. Kvůli chladnější vzduchové hmotě nad naším územím očekávej nižší teploty. Rtuť teploměru dosáhne maximálně 10 až 14 stupňů.

V pondělí ráno mohou ojediněle přijít mlhy. Na četných místech se mohou v ranních hodinách vyskytnout přízemní mrazíky. Obloha bude oblačná až zatažená, na východě až polojasná. Odpoledne a večer může ojediněle pršet. Nejvyšší denní teploty dosáhnou 11 až 15 stupňů.

I v úterý budeme pozorovat převážně oblačné až zatažené nebe, na východě opět až polojasné. V Čechách se vybav deštníkem, meteorologové hlásí místy déšť či přeháňky. Úterý slibuje nejteplejší den v týdnu, denní maxima se budou pohybovat od 13 do 17 stupňů. I tak se ráno mohou místy objevit přízemní mrazíky.

28. září 2024 v 16:58 Čas čtení 1:10 Lokl si záplavové vody, skončil v nemocnici. Muž se nakazil nebezpečnou krysí nemocí Lokl si záplavové vody, skončil v nemocnici. Muž se nakazil nebezpečnou krysí nemocí

Zataženo až oblačno bude i ve středu. Místy se mohou objevit i srážky. Vítr bude foukat mírný jihovýchodní až jižní o rychlosti 3 až 7 metrů za sekundu, večer ale zeslábne. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 11 až 16 stupni Celsia.

Čtvrtek postupně od jihu přinese déšť na většinu území. Obloha bude zatažená až oblačná. Rtuť teploměru vystoupá nejvýše na 10 až 14 stupňů. I ve čtvrtek přijde mírný severovýchodní vítr o rychlosti 2 až 5 metrů za sekundu.

V pátek a o víkendu bude pršet na většině území, srážky ale budou postupně ubývat. Na teploměru naměříš nejvíce 11 až 16 stupňů Celsia.

Domů
Sdílet
Diskuse