Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
4. října 2024 v 12:29
Čas čtení 0:44

Předpověď počasí na víkend: Deštník radši neschovávej

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí na víkend: Deštník radši neschovávej
Zdroj: TASR/DPA

Nadcházející víkend nabídne typické podzimní sychravé počasí.

V pátek bude zataženo. Na většině území se postupně objeví déšť nebo přeháňky, které mohou být na horách i trvalejší. Nejvyšší teploty dosáhnou osmi až dvanácti stupňů. Vát bude mírný severní až severovýchodní vítr o síle tři až sedm metrů za sekundu, který může na východě dosáhnout v nárazech síly až 15 metrů za sekundu.

Sychravé počasí vydrží i v sobotu, kdy bude převážně zataženo s deštěm. Meteorologové počítají s postupným ustáváním srážek, částečně by se měla i protrhávat oblačnost. Nejvyšší teploty se očekávají mezi osmi až dvanácti stupni. 

29. září 2024 v 10:26 Čas čtení 1:12 PŘEDPOVĚĎ: Teploty v Česku klesnou i k 10 stupňům. Podívej se, jaký bude příští týden PŘEDPOVĚĎ: Teploty v Česku klesnou i k 10 stupňům. Podívej se, jaký bude příští týden

Oblačnost s námi vydrží i v neděli. Na západě Česka může být i polojasno, ojediněle se objeví i mlhy. V jihovýchodní části území očekáváme zpočátku místy slabý déšť nebo mrholení. Oblačnost by měla postupně ubývat. Nejvyšší teploty vystoupají na 11 až 15 stupňů. 

Domů
Sdílet
Diskuse