Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
včera 4. října 2024 v 16:07
Čas čtení 0:26

Případ Menéndezovi: Prokurátor se rozhodl přezkoumat důkazy 35 let staré vraždy

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Na Netflixu aktuálně boří žebříčky zhlédnutí seriál Monstra: Příběh Lylea a Erika Menéndezových, který vypráví příběh dvou bratrů, jež brutálním způsobem zavraždili své rodiče. Ve skutečném případu nyní po dlouhých letech nastal posun.

Státní zástupce v Los Angeles George Gascón ve čtvrtek na tiskové konferenci oznámil, že jeho úřad nyní přezkoumává známý případ, který se odehrál v roce 1989. Uvedl přitom, že „dostal důkazy" o vraždách Josého a Kitty Menéndezových, které v roce 1989 spáchali jejich synové. 

20. září 2024 v 8:30 Čas čtení 5:11 Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových

Prokurátor je přitom pod politickým tlakem poté, co Kim Kardashian, která vystupuje jako zastánkyně vězeňské reformy, zveřejnila dopis pro televizi NBC News, v němž požaduje, aby byly doživotní tresty obou bratrů „zváženy“. 

Menendezovi u soudu.
Menendezovi u soudu. Zdroj: Ted Soqui/Getty Images

Oba odsouzení bratři nyní požadují propuštění z vězení, a to na základě tvrzení, že byli sexuálně zneužíváni svým otcem. Soudní slyšení, které může vést k jejich propuštění nebo obnově procesu, bylo stanoveno na 29. listopadu. 

Domů
Sdílet
Diskuse