Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Eva Thonhauserová
dnes 7. října 2024 v 14:13
Čas čtení 0:26

Policejní honička jako v GTA: v Bratislavě nedokázali chytit řidiče, padly výstřely

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Testy v nemocnici prokázaly, že řidič byl pod vlivem drog.

V pátek 4. října 2024 krátce před 23:00 spatřila policejní hlídka v Lamači vozidlo Škoda Octavia, které se snažila zastavit. Řidič však prudce zrychlil a začal před policií ujíždět. Muž ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu jízdou v protisměru.

6. října 2024 v 16:42 Čas čtení 0:45 Král Karel III. změnil své jídelní návyky. Čím se začal denně stravovat, aby se udržoval v kondici? Král Karel III. změnil své jídelní návyky. Čím se začal denně stravovat, aby se udržoval v kondici?

Během pronásledování se k policistům připojila hlídka pohotovostní motorizované jednotky, řidič však na jejich výzvy k zastavení nereagoval. Policisté využili svého zákonného oprávnění a vypálili několik varovných výstřelů, které nakonec zasáhly zadní kolo vozidla. Po proražení řidič zastavil a byl zadržen bez zranění.

Vyšetřovatel PZ vznesl obvinění z trestného činu obecného ohrožení 35letému Tomáši K. z okresu Šaľa, který řídil pod vlivem drog. Policisté ho převezli do nemocnice, kde potvrdili přítomnost drog v jeho těle.

Domů
Sdílet
Diskuse