Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
dnes 17. října 2024 v 8:38
Čas čtení 0:57

Miminko se narodilo na parkovišti pivovaru. Podnik mu slíbil pivo zdarma do konce života

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Miminko se narodilo na parkovišti pivovaru. Podnik mu slíbil pivo zdarma do konce života
Zdroj: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Rodiče nestíhali dojet do porodnice, a tak zastavili na parkovišti svého oblíbeného pivovaru, kde vzápětí dítě přišlo na svět. Malý Forrest Wells Baker si tak vysloužil pivo zdarma do konce života.

Když Aaron Baker obdržel od své ženy telefonát, že začala rodit v termínu, byl připraven dokončit lekci ve svém fitness centru a vydat se domů až později. Kontrakce od sebe byly vzdáleny 20 minut a na základě předchozích zkušeností – obě dcery páru přišly na svět týden po termínu porodu – usoudil, že má spoustu času.

17. října 2024 v 8:13 Čas čtení 0:30 V 31 letech zemřel Liam Payne. Bývalého člena One Direction zabil pád ze třetího patra V 31 letech zemřel Liam Payne. Bývalého člena One Direction zabil pád ze třetího patra

Opak byl ovšem pravdou. Během cesty do nemocnice se interval kontrakcí snížil na minutu a Kyle Baker začala rodit. Páru tedy nezbylo nic jiného, než zaparkovat na parkovišti svého oblíbeného pivovaru, kolem něhož právě projížděli, a telefonicky požádat lékaře, aby za nimi na místo dojeli.

 

Než stihli záchranáři dorazit, dítě už bylo na světě. „Vtipkovali jsme, že si syn Forrest chtěl jen rychle zaskočit na rychlé pivo cestou do nemocnice, stejně jako jeho táta. Když o tom lidé poprvé slyšeli, všichni si mysleli, že jsme tam seděli na pivu, když to na mě přišlo,“ uvedla pro michiganský server MLive Kyle Baker.

Syn dostal jméno Forrest Wells Baker, přičemž prostřední jméno odkazuje na název pivovaru One Well Brewing, u něhož se narodil. Podnik na počest novorozence uvařil speciální várku piva s příznačným jménem Special Delivery, což v češtině znamená výjimečný porod, volně to lze přeložit také jako doručení na míru. S tvorbou speciální várky pomáhali i novopečení rodiče.

Ačkoliv podle amerických zákonů malý Forrest ochutná legálně pivo až v jednadvaceti letech, pivovar už nyní slíbil, že bude mít pivo po celý svůj život zdarma na účet podniku.

17. října 2024 v 7:00 Čas čtení 4:03 Chceš vést udržitelnější domácnost? Toto jsou 3 přístupy k větší udržitelnosti na talíři Chceš vést udržitelnější domácnost? Toto jsou 3 přístupy k větší udržitelnosti na talíři
Domů
Sdílet
Diskuse