Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
27. dubna 2023 18:25
Čas čtení 0:30

Joe Biden měl na konferenci tahák. Znal dopředu otázku jedné z novinářek, co ho prozradilo?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Joe Biden měl na konferenci tahák. Znal dopředu otázku jedné z novinářek, co ho prozradilo?
Zdroj: TASR/AP

Americký prezident Joe Biden měl na tiskové konferenci tahák. Podařilo se to zachytit fotografům. Prezident dopředu věděl otázku jedné z novinářek, ukázaly fotografie.

Fotoreportérům se podařilo zachytit tahák amerického prezidenta Joea Bidena. Snímky odhalují, že hlava státu dopředu věděla otázku jedné z novinářek.

27. dubna 2023 16:30 Čas čtení 5:57 „Před rokem jsem se pokusil o sebevraždu. Je to bezmoc.“ Soud s Ferim pokračuje, líčení se odročuje na konec července „Před rokem jsem se pokusil o sebevraždu. Je to bezmoc.“ Soud s Ferim pokračuje, líčení se odročuje na konec července

„Jak skloubíte vaše domácí priority, například přesun výroby polovodičů, se zahraniční politikou založenou na spojenectví? stálo na taháku u fotografie Courtney Subramanian, novinářky z deníku Los Angeles Times. Na tahák se přišlo během tiskové konference s jihokorejským prezidentem Jun Sok-jolem. Obě země slaví 70. výročí spojenectví.

Nejedná se o první prezidentův tahák

Další taháky obsahovaly jména členů Bidenovy administrativy nebo poznámky. Není to poprvé, co se fotografům podařilo zachytit prezidentovy nápovědy. Podobné dokumenty měl s sebou i na summitu G20 nebo na setkání s pracovníky větrného průmyslu v červnu minulého roku. Všechny tyto případy vyvolaly na sociálních sítích spekulace o Bidenových kompetencích. Bílý dům se zatím k nejnovějšímu „taháku“ nevyjádřil.

Domů
Sdílet
Diskuse