Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kuni Nguyenová
29. dubna 2023 14:31
Čas čtení 0:42

Střelba v Texasu: Útočník pod vlivem omamných látek zabil 5 lidí včetně 8letého dítěte

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Střelba v Texasu: Útočník pod vlivem omamných látek zabil 5 lidí včetně 8letého dítěte
Zdroj: Unsplash/Chip Vincent/volně k užití

Nejmladší zemřelé oběti bylo 8 let. Další tři děti byly převezeny do nemocnice.

Ke střelbě, při které zemřelo pět lidí, došlo v noci z pátku na sobotu tamního času. Místem činu byl dům ve městě Cleveland v americkém státu Texas, které leží asi 88 kilometrů severně od hlavního města Houston. Informují o tom ABC News a Fox News

Pachatel byl pod vlivem omamných látek a ozbrojený puškou AR-15. Čtyři lidé zemřeli na místě, jedna oběť až v místní nemocnici. Tři další oběti byly podle kanceláře šerifa okresu San Jacinto převezeny do nemocnice. Nebylo jasné, zda byly zraněny nebo zda krev patřila dalším obětem. 

29. dubna 2023 14:00 Čas čtení 0:49 Tato surovina v Česku zdražila nejvíce z celé EU. Cena se meziročně zvedla o 98 procent Tato surovina v Česku zdražila nejvíce z celé EU. Cena se meziročně zvedla o 98 procent

Šerif Greg Capers uvedl, že v domě žilo celkem 10 lidí. Ze zabitých byli čtyři dospělí, jeden muž a tři ženy, přičemž nejmladšímu bylo pouhých osm let. Další tři oběti, které byly převezeny do nemocnice, byly děti. „Když jsme se sem dostali, dvě ženy ležely v ložnici na dvou přeživších dětech,“ řekl Capers. 

Policie identifikovala pachatele podezřelého ze střelby a intenzivně po něm pátrá. Údajně by se mělo jednat o muže pocházejícího z Mexika. Kancelář šerifa médiím uvedla, že policie má kopii jeho konzulární identifikační karty.

Domů
Sdílet
Diskuse