Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
12. května 2023 v 14:44
Čas čtení 0:30

Oštěpek, korbáčik a pervitin. Dealerka prodávala drogy přímo před nákupním centrem

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Policisté akci nazvali Korbáčik.

Policisté odboru kriminální policie v Považské Bystrici spolu s příslušníky pohotovostního policejního útvaru ze Žiliny zadrželi 32letou ženu z Považské Bystrice, která prodávala pervitin ve stánku se sýrovými výrobky před obchodním domem. Protidrogovou akci nazvali příznačně „Korbáčik“.

Žena pervitin distribuovala minimálně od července 2022 více osobám z města Považská Bystrica a jeho okolí.

„Policisté při domovní prohlídce zajistili plastový sáček s obsahem světle hnědé krystalické látky. Expertizním zkoumáním byla v této látce zjištěna přítomnost metamfetaminu, přičemž ze zajištěného množství by bylo možné připravit minimálně 63 dávek drogy,“ píše policie na Facebooku.


Vyšetřovatel kriminální policie již ženu obvinil z obzvláště závažného zločinu nedovolené výroby omamných a psychotropních látek, jedů nebo prekurzorů, jejich držení a obchodování s nimi. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody na 10 až 15 let.

Domů
Sdílet
Diskuse