Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
27. května 2023 8:30
Čas čtení 0:44

Aktivistky ukradly tři malá jehňátka z panství, které patří britskému králi Karlovi III. Bojují proti chovu zvířat na maso

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Panství Sandringham, sestávající z několika tisíc hektarů lesů, polí a zahrad, patří královské rodině již pět generací a Karel III. ho zdědil po smrti své matky královny Alžběty II.

Britská policie zadržela trojici aktivistek z organizace Animal Rising, které z panství Sandringham patřícího britskému králi Karlovi III. ukradly tři jehňata. Svou akcí chtěly jehňata zachránit před jatkami a odsoudit chov zvířat jako potravy pro lidi. Informuje o tom TASR.


V tiskové zprávě Animal Rising uvádí, že záchranná operace byla provedena ve středu večer a její aktérky oblečené v růžových tričkách se po ní vzdaly policii.

26. května 2023 11:00 Čas čtení 4:10 Velká mapa životních nákladů v ČR: Z průměrné mzdy zůstane nejméně lidem v Brně. Jak je na tom tvůj kraj? Velká mapa životních nákladů v ČR: Z průměrné mzdy zůstane nejméně lidem v Brně. Jak je na tom tvůj kraj?

Policie v Norfolku ve svém prohlášení potvrdila, že tři ženy dobrovolně šly na policejní stanici Slough nedaleko Windsoru a byly zatčeny pro podezření z krádeže. Tato akce však představuje jen začátek řady dalších operací na záchranu zvířat, které má Animal Rising v úmyslu provést během léta s cílem zvýšit informovanost Britů o nutnosti změnit své stravování, upozornila organizace Animal Rising.

Panství Sandringham, sestávající z několika tisíc hektarů lesů, polí a zahrad, patří královské rodině již pět generací a Karel III. ho zdědil po smrti své matky královny Alžběty II.

Zpět
Sdílet
Diskuse