Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
TASR
1. června 2023 9:53
Čas čtení 0:24

Po nočním ruském útoku na Kyjev zemřely dvě děti

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Po nočním ruském útoku na Kyjev zemřely dvě děti
Zdroj: TASR - AP Photo/Alex Babenko

Útok, kterému byla v noci na čtvrtek vystavena ukrajinská metropole Kyjev, si vyžádal tři oběti na životech.

S odvoláním na záchranné služby o tom informoval kyjevský primátor Vitalij Kličko, přičemž upřesnil, že dvě z obětí jsou děti ve věku asi pěti a 12 let. Čtyři další osoby utrpěly zranění, dodává agentura AFP.

31. května 2023 12:30 Čas čtení 5:41 Proč už pro Linku bezpečí není vysvědčení takové téma a kvůli čemu děti nejčastěji volají? Odpovídá sociální pracovnice Proč už pro Linku bezpečí není vysvědčení takové téma a kvůli čemu děti nejčastěji volají? Odpovídá sociální pracovnice

Podle britské stanice BBC, která podotkla, že jde o předběžnou bilanci, bylo při nočním útoku na Kyjev zraněno nejméně sedm osob.

Noc na čtvrtek byla ve velkých ukrajinských městech poměrně klidná, ale nad ránem byl ve více regionech včetně Kyjeva a Kyjevské oblasti vyhlášen letecký poplach, uvedlo BBC.

Podle místních médií bylo v Kyjevě slyšet výbuchy. Městská vojenská správa tvrdí, že šlo o zásah protivzdušné obrany, doplnilo BBC.

Domů
Sdílet
Diskuse