Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
TASR
9. června 2023 17:36
Čas čtení 0:33

V Litvínově havaroval autobus, vážně zraněné dítě převážel vrtulník

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Litvínově havaroval autobus, vážně zraněné dítě převážel vrtulník
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Ve městě Litvínov v Ústeckém kraji havaroval v pátek odpoledne autobus. Při nehodě se vážně zranilo dítě, dalších sedm lidí je zraněno lehce. O nehodě informovala policie na sociální síti Twitter, informuje zpravodajka TASR.

Policie uvedla, že při nehodě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému včetně vrtulníku letecké záchranné služby. Podle stanice ČT24 transportoval vážně zraněné dítě do ústeckého traumacentra. Ostatní zraněné záchranáři převezli do nemocnice v Mostě. Na místě nehody pomáhá také posttraumatický stresový psychologický tým, uvádí server iDNES.cz

9. června 2023 11:12 Čas čtení 1:05 Pyrotechnika, hory odpadků a močení v ulicích: Úklid po fotbalovém finále stál Prahu 350 tisíc Pyrotechnika, hory odpadků a močení v ulicích: Úklid po fotbalovém finále stál Prahu 350 tisíc




Na místě nehody policie v obou směrech uzavřela dopravu. „Teď budou hasiči vysvobozovat havarovaný autobus. Na místo míří i jednotka Správy železnic s jeřábem a vysvobozovacím automobilem,“ uvedl mluvčí ústeckých hasičů Lukáš Marvan.

Okolnosti nehody jsou zatím nejasné. Podle ČT24 autobus pravděpodobně prorazil plot a skončil v příkopu. Server Novinky.cz uvádí, že v něm cestovalo 15 lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse