Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ema Stanovská
24. června 2023 9:32
Čas čtení 0:22

Putin slibuje wagnerovcům odplatu: Ti, kteří rozdělují ruskou společnost, se nevyhnou trestu, v sázce je budoucnost Ruska

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Putin slibuje wagnerovcům odplatu: Ti, kteří rozdělují ruskou společnost, se nevyhnou trestu, v sázce je budoucnost Ruska
Zdroj: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo/AP/TASR

Ruský prezident Vladimir Putin promluvil o aktuálním vojenském převratu wagnerovců.

Ruský prezident Vladimir Putin se dnes v televizním projevu vyjádřil k vojenskému převratu wagnerovců. Prohlásil, že v sázce je budoucnost Ruska, přičemž čin vzbouřenců označil za „bodnutí do zad“, informuje BBC.

Řekl, že někteří Rusové byli „zataženi do zločineckého dobrodružství“ – aniž by konkrétně zmínil šéfa Wagnerovy skupiny Jevgenije Prigožina. Putin dodal, že vysoké „ambice“ některých lidí vedly k „velezradě“.

V projevu varoval, že ti, kdo rozdělují ruskou společnost, neutečou před „nezbytným trestem“.

Připomněl, že v Moskvě a několika dalších regionech byl zaveden protiteroristický režim. Dodal, že „krizi řeší“, a zavázal se bránit Rusko.

Domů
Sdílet
Diskuse