Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
17. července 2023 11:34
Čas čtení 0:49

Americký prezident tajil vnučku. Se čtyřletou Navy Joan se nikdy neviděl

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Americký prezident tajil vnučku. Se čtyřletou Navy Joan se nikdy neviděl
Zdroj: TASR/AP/Evan Vucci

Joe Biden často vyzdvihuje rodinu jako nejdůležitější aspekt života. Nedávno ale vyšlo najevo, že americký prezident se nikdy nesetkal se svou čtyřletou vnučkou Navy Joan Roberts.

Navy Joan je nemanželskou dcerou prezidentova syna Huntera Bidena. Počal ji s bývalou striptérkou Lunden Roberts v době, kdy bojoval s drogovou závislostí. Se čtyřletou dívkou se nesetkal ani Joe Biden, ani jeho syn Hunter. Ten se v červnu po zdlouhavém soudním sporu s Roberts dohodl na alimentech, které bude dceři posílat.

17. července 2023 10:00 Čas čtení 0:28 Most na Krym je znovu poškozen, výbuchy na něm zabily dva lidi Most na Krym je znovu poškozen, výbuchy na něm zabily dva lidi

Kromě 5 tisíc dolarů měsíčně Hunter Biden daruje své dceři několik obrazů, které sám namaloval. Jeden obraz Hunter Biden prodává až za půl milionu dolarů. Původně měl prezidentův syn dceři posílat 20 tisíc dolarů měsíčně. Součástí dohody je i fakt, že Navy Joan neponese Bidenovo příjmení. 

Kauzu otevřela komentátorka New York Times Maureen Dowd ve svém komentáři. Upozorňuje v něm na to, jak si Biden vždy zakládal na kvalitních rodinných vztazích. „Mottem Joea Bidena vždy bylo, že nejdůležitější věcí je rodina. Je to jádro jeho politického příběhu zrozené z rodinných tragédií, jež ho provázely,“ napsala Dowd„Bezcitné zjizvení života Navy Joan toto podkopává,“dodává novinářka. 

Prezident Biden dlouhá léta tvrdil, že má pouze šest vnoučat. Poté, co vyšel najevo výsledek otcovského testu Navy Joan Roberts a zjistilo se, že jejím otcem je Hunter Biden, se jeho vztah k sedmé vnučce nezměnil. S Navy Joan se za celý její život nesetkal nikdo z Bidenovy rodiny. 

Domů
Sdílet
Diskuse