Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
21. července 2023 16:53
Čas čtení 0:36

Slovenská policie posiluje bezpečnost před zítřejším Duhovým Pridem. S čím musí počítat obyvatelstvo Bratislavy?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Slovenská policie posiluje bezpečnost před zítřejším Duhovým Pridem. S čím musí počítat obyvatelstvo Bratislavy?
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Policie žádá, aby občané respektovali jejich pokyny a výzvy a předešli tak narušení veřejného pořádku.

Bratislavská policie informuje, že připravuje bezpečnostní opatření před zítřejší akcí Duhový Pride. Policisté tak budou dohlížet na ochranu a plynulost silničního provozu.

„Řidiči by během zítřejšího dne měli na území hlavního města Bratislavy počítat s určitými dopravními omezeními. V souvislosti s veřejným shromážděním může dojít i k dočasnému vyloučení zastávek městské hromadné dopravy,“ píší policisté na Facebooku.

3. července 2023 18:45 Čas čtení 1:07 Na Brno dost dobrý: Po deseti letech se do města vrátila hrdost. Duha do ul!c chce změnit systém Na Brno dost dobrý: Po deseti letech se do města vrátila hrdost. Duha do ul!c chce změnit systém

Na průběh Pridu bude dohlížet dopravní i kriminální policie ve spolupráci s policisty z Městské policie Bratislava. Žádají, aby občané respektovali jejich pokyny a výzvy a předešli tak narušení veřejného pořádku.

„V případě, že by došlo k narušení veřejného pořádku nebo k páchání jiné protiprávní činnosti, policie ve smyslu zákona o policejním sboru využije všechny zákonné možnosti k obnovení veřejného pořádku,“ dodávají.


Festival Duhový Pride se bude konat 22. července na náměstí Svobody. „S radostí očekáváme, že náš pestrobarevný průvod městem bude letos ještě větší a radostnější než kdykoli předtím,“uvádí pořadatelstvo na svém webu.

Domů
Sdílet
Diskuse