Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Adéla Ježková
29. července 2023 v 10:22
Čas čtení 1:11

Předpověď počasí: V týdnu bude většinou zataženo, teploty se budou držet kolem 25 °C

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: V týdnu bude většinou zataženo, teploty se budou držet kolem 25 °C
Zdroj: Rawpixel/volně k užití

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal nejnovější předpověď počasí.

Víkend bude podle ČHMÚ oblačný až zatažený. V sobotu meteorologové očekávají místy občasný déšť, odpoledne a večer se pak k občasným přeháňkám mohou přidat i bouřky. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na 24 až 28 °C, na jihu Moravy až na 30 °C. V 1 000 metrech na horách bude kolem 17 °C. 


Také v neděli se mohou během dne objevovat přeháňky a ojediněle také bouřky, na Moravě a ve Slezsku ale jen místy. Nejnižší noční teploty klesnou na 17 až 13 °C. Nejvyšší denní teploty pak vystoupí na 23 až 27 °C.

Na jihu Moravy bude tepleji

Většinou oblačno s ojedinělým deštěm nebo přeháňkami bude také v pondělí. Odpoledne a večer na západě a severu území budou přitom srážky četnější. Nejnižší noční teploty meteorologové očekávají v rozmezí 16 až 12 °C, na západě až 10 °C. Nejvyšší denní teploty pak v rozmezí 21 až 25 °C, na jižní Moravě až 27 °C. 

Lepší vyhlídky nás podle ČHMÚ nečekají ani v úterý. Bude zataženo až oblačno, k tomu se občas přidá déšť nebo přeháňky, na východě území ojediněle i bouřky. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat kolem 17 až 13 °C, nejvyšší denní teploty kolem 20 až 24 °C, na západě Čech kolem 18 °C, na jihu Moravy až 26 °C. 

3. května 2024 v 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

Ve středu meteorologové očekávají opět zataženo až oblačno s občasným deštěm nebo přeháňkami. Během dne ale bude srážek a částečně i oblačnosti ubývat. Nejnižší noční teploty klesnou na 15 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty pak vystoupí na 20 až 25 °C. 


Od čtvrtka do soboty bude po většinou oblačno až zataženo. Místy se může objevit déšť nebo přeháňky, ojediněle i bouřky. Nejnižší noční teploty meteorologové očekávají v rozmezí od 15 do 10 °C. Nejvyšší denní teploty pak od 21 do 25 °C, postupně 18 až 22 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse