Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
8. září 2023 v 9:23
Čas čtení 0:39

Spravedlnost po dvaceti letech. Herec Masterson jde sedět na 30 let za znásilnění dvou žen

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Tři desítky let stráví ve vězení slavný herec poté, co byl uznán vinným ze zdrogování a znásilnění dvou žen.

Amerického herce Dannyho Mastersona, který se proslavil rolí Stevena Hydea v televizním seriálu Zlatá sedmdesátá, odsoudili k nejméně 30 letům vězení za znásilnění dvou žen před dvěma desetiletími. Informuje o tom TASR.


Sedmačtyřicetiletého herce uznali v květnu vinným z toho, že v letech 2001–2003 ve svém domě ve čtvrti Hollywood Hills v Los Angeles zdrogoval a znásilnil dvě členky scientologické církve, do které sám patří. Církev scientologů měla podle svědectví oběti přemlouvat, aby nekontaktovaly policii.


Soudní porota se neshodla na verdiktu v případě obžaloby ze znásilnění třetí ženy, a toto obvinění proto odvolala. Masterson od uznání viny čekal na vynesení výše trestu ve vazbě.

Herec se stal známým rolí v retro sitcomu Zlatá sedmdesátá, který se vysílal od roku 1998. Ztvárnil v něm jednu z hlavních postav vedle hvězd jako Mila Kunis či Ashton Kutcher. S Kutcherem se znovu objevil v seriálu Ranč, ze kterého ho však v roce 2017 vyhodili, když policie v Los Angeles potvrdila, že jej vyšetřuje pro obvinění z několika znásilnění.

Domů
Sdílet
Diskuse