Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
13. září 2023 10:14
Čas čtení 0:53

VIDEO: Slovenský expremiér se porval s Ficovým ministrem. Koukej na řežbu z divokého Východu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Slovenský expremiér se porval s Ficovým ministrem. Koukej na řežbu z divokého Východu
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Předvolební kampaň u našich sousedů jde do ostré fáze. Padají rány pěstí i kopance.

Slovenský expremiér a šéf strany OĽaNO Igor Matovič dnes přerušil tiskovou konferenci strany SMER-SD. Tato akce během pár minut vyvrcholila bitvou Matoviče s bývalým ministrem vnitra Robertem Kaliňákem.

6. září 2023 14:02 Čas čtení 0:31 Slovák to v Brně přehnal s rozlučkou se svobodou. Z hradeb shodil cizího člověka, hrozí mu 18 let ve vězení Slovák to v Brně přehnal s rozlučkou se svobodou. Z hradeb shodil cizího člověka, hrozí mu 18 let ve vězení

Tiskovou konferenci na téma uzavření hranic přerušil Matovič megafonem. „My vás mafii neprodáme,“ vykřikoval své heslo. Představitele SMERu obviňoval z podnikatelských aktivit s lidmi, jako jsou Kočner (měl objednat vraždu Jána Kuciaka, soud ho zprostil obžaloby, pozn. red.) či Bašternák (kontroverzní realitní magnát spojovaný se stranou SMER byl odsouzen za daňové úniky, pozn. red.), a křičel, že to právě politici SMERu mohou za smrt novináře Jána Kuciaka.

Politikům SMERu v čele s Robertem Kaliňákem se Matovičovo narušení tiskové konference nezamlouvalo, a tak Kaliňák přišel přímo k autu, ve kterém šéf OĽaNO seděl s mikrofonem. Spolu s Kaliňákem se kolem auta shluklo několik lidí.

Šarvátka mezi oběma politiky rychle přerostla do vzájemné strkanice, když se Kaliňák snažil vytrhnout Matovičovi mikrofon z ruky, zatímco on pokračoval v mluvení do megafonu.

11. září 2023 8:36 Čas čtení 1:19 V Tatrách po tragickém pádu zahynul paraglidista z Polska. Záchranářský vrtulník zasahoval o víkendu opakovaně V Tatrách po tragickém pádu zahynul paraglidista z Polska. Záchranářský vrtulník zasahoval o víkendu opakovaně

Matovič během incidentu kopl Kaliňáka do hrudi, když se politik SMERu skrz okno snažil dostat do interiéru auta. Další představitel strany SMER Matovičovi za kopanec uštědřil úder pěstí. Šéf OĽaNO dostal během incidentu několik úderů do oblasti obličeje. Celý konflikt snímala kamera uvnitř auta.

 
Domů
Sdílet
Diskuse