Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
24. září 2023 18:48
Čas čtení 0:43

Máš doma toto zrcadlo? IKEA upozorňuje na nebezpečný produkt a vyzývá, aby jej lidé ihned sundali

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Máš doma toto zrcadlo? IKEA upozorňuje na nebezpečný produkt a vyzývá, aby jej lidé ihned sundali
Zdroj: Unsplash/Ueun Song/volně k užití

IKEA rozšířila výzvu k opravě některých zrcadel z důvodu možného uvolnění nástěnných kování.

IKEA upozornila v minulých dnech svoje zákazníky a zákaznice na chybný produkt, konkrétně jde o zrcadla LETTAN. Některá kování, kterými se upevňují na zeď, jsou podle firmy vadná. 

24. září 2023 15:23 Čas čtení 1:17 VIDEO: Putin v šusťákovce a na dovolené s rodinou. Média zveřejnila unikátní záběry z 90. let VIDEO: Putin v šusťákovce a na dovolené s rodinou. Média zveřejnila unikátní záběry z 90. let

Kam se obrátit, když máš vadný výrobek doma?

„V lednu 2023 IKEA oznámila svou výzvu k opravě některých zrcadel LETTAN z důvodu možného uvolnění nástěnných kování. Po dalším podrobném zkoumání a také na základě dodatečných kontrol u našich dodavatelů jsme zjistili, že vadná nástěnná kování byla při výrobě používána delší dobu, než se IKEA původně domnívala. To následně vedlo k tomu, že některá zrcadla nečekaně spadla ze zdi,“ uvedla IKEA na svých webových stránkách.

Výzva k opravě se aktuálně vztahuje na všechna zrcadla LETTAN označená datem výroby 2105 (RRTT) a dřívějším a také zrcadla LETTAN s číslem dodavatele 21944 označená datem výroby 2325 (RRTT) a dřívějším. Datum výroby a číslo dodavatele najdeš na štítku na zadní straně zrcadla.

V případě, že máš zrcadlo s vadným kováním doma, je třeba bezplatně objednat náhradní součástky. Navštiv stránku Výměna, vrácení a reklamace nebo kontaktuj firmu prostřednictvím zákaznického servisu a objednej si požadované náhradní kování s číslem 139298/1.  

Domů
Sdílet
Diskuse