Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová
30. září 2023 15:04
Čas čtení 0:18

Výbušný důchodce na jihu Slovenska přerušil volby a poškodil urnu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Důchodce svůj hlasovací lístek odmítl hodit do správné urny, pohádal se s komisí, která ho na to upozornila, a zničil volební urnu.

Ve slovenské obci Kostoľany pod Tribečom (okr. Zlaté Moravce) musela komise na čas přerušit volby. Sedmašedesátiletý důchodce totiž nerespektoval pokyny, informuje portál tvnoviny.sk. Svůj hlasovací lístek odmítl hodit do správné urny, pohádal se s komisí, která ho na to upozornila, a zničil volební urnu na nepoužité hlasovací lístky.

Kvůli přerušení voleb bude volební okrsek v obci otevřen o 25 minut déle, a to do 22:25 hodin. Případem se už zabývá policie, která jej bude řešit jako přestupek.

30. září 2023 9:40 Čas čtení 0:46 Na Slovensku začaly důležité volby. Boj o parlament ale nemá jasného favorita Na Slovensku začaly důležité volby. Boj o parlament ale nemá jasného favorita
voľby
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Domů
Sdílet
Diskuse