Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
7. listopadu 2023 17:28
Čas čtení 1:29

Muž v Brně žádal po ženě orální sex. Ta ho místo uspokojení pořezala

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Muž a žena se jednu noc sešli v brněnském bytě. On žádal orální uspokojení, ona se bránila nožem. Oba za sebou mají násilnou historii i pobyt ve vazbě. Žena se za mříže vrátí podruhé.

Některé příběhy může psát jedině Brno. Prodavačka ze stánku i hlídač na nádraží za sebou mají násilnou minulost. Ona, impulzivní a se sklony k agresivnímu chování, byla před lety odsouzena za útok nožem, on, trochu primitiv, byl ve vězení za týrání manželky. Na první pohled pár jako dělaný. Jejich milostný střet ovšem dopadl všelijak, jenom ne happy endem.

Soud se přiklání k tvrzení, že žena měla z muže strach, ale reagovala nepřiměřeně. Rozhodně se ale nemělo jednat o pokus o vraždu, jak se původně domnívalo státní zastupitelství.

7. listopadu 2023 12:53 Čas čtení 0:43 Silničáři zabetonovali auto, které majitel zapomněl přeparkovat. To následně záhadně zmizelo Silničáři zabetonovali auto, které majitel zapomněl přeparkovat. To následně záhadně zmizelo

Obžalovaná popsala, že se ocitla v bytě a muž s napůl svlečenými kalhotami ji během osahávání nutil k orálnímu uspokojení. „Prosila jsem ho, aby toho nechal, jsem homosexuálně zaměřená a nestála jsem o žádný kontakt. On přede mnou klečel, já jsem vzala vroubkovaný nůž a několikrát jsem ho řízla do krku,“ uvedla.

„Strašně jsem se bála. Pak jsem si všimla, že mu teče krev, a chtěla jsem, aby si to nechal ošetřit, on to ale odmítl s tím, že se v klidu vyspí a ráno to vyčistí,“ dodala žena. Jenže napadený přišel s jinou verzí.

2. listopadu 2023 9:13 Čas čtení 1:38 Dominik Feri je vinen. Soud ho poslal na tři roky do vězení. Odvolal se (Aktualizováno) Dominik Feri je vinen. Soud ho poslal na tři roky do vězení. Odvolal se (Aktualizováno)

„Zdála se mi nějaká divná. Já jsem seděl v křesle, ona šla do kuchyně pro cukr a najednou nade mnou stála s nožem a začala bodat. Pak se uklidnila, sedla si na gauč a jeden druhého jsme hlídali, byly to snad hodiny,“ tvrdí muž.

„Na moment jsem si zdříml a ona už zase čekala s nožem nade mnou. Z bytu jsem se nesnažil odejít, ona měla nůž a vyhodnotil jsem to, jako že nemám šanci,“ dodal.

Ilustrační foto.
Ilustrační foto. Zdroj: Unsplash/wu yi/volně k užití

Z výpovědí aktérů jsou jisté jen rány na mužově krku. Každý předložil svou verzi, a jelikož nejsou žádní další svědci, čelil senát s Dagmar Bordovskou v čele nelehkému úkolu. „Při srovnání jednotlivých tvrzení má soud za to, že logičtější se jeví popis událostí, jak jej poskytla obžalovaná. Útok provedla v době, kdy byla vystavena sexuálním návrhům, které ale neměly s odkazem na popis, který podala, násilný charakter. Verze poškozeného se jeví nehodnověrná, nelogická, nestrukturovaná, bez smysluplných časových souvislostí, bez objasnění příčin a následků,“ uvedla soudkyně.

3. května 2024 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

Co se v bytě doopravdy stalo, tak nejspíš zůstane navždy jen mezi aktéry. Žena dostala roční trest vězení, což přijala, stejně jako státní zastupitelství, a verdikt je tedy pravomocný.

Domů
Sdílet
Diskuse