Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ondřej Mrázek
14. prosince 2023 19:22
Čas čtení 0:34

Tahle řada Narcos by byla krátká. Holiče obchodujícího s drogami prozradili zákazníci bez vlasů

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Italský holič prodával drogy místo sestřihů. Policie ho prokoukla díky obří díře v jeho mistrovském plánu.

Italské policii se před nedávnem povedlo dopadnout obchodníka s drogami, na kterého by Pablo Escobar nejspíš nebyl moc pyšný. Ukázalo se totiž, že pro usvědčení dealera stačilo pár dní sledovat jedno holičství v Janově, které navštěvovalo nebývalé množství plešatých pánů.

14. prosince 2023 14:32 Čas čtení 0:55 Česká diskotéka zakázala vstup lidem z Ukrajiny. Na Facebooku své rozhodnutí brání Česká diskotéka zakázala vstup lidem z Ukrajiny. Na Facebooku své rozhodnutí brání

Policisté v Janově už v minulosti obdrželi několik hlášení o tom, že se v městské části Foce obchoduje s drogami. Jenže snahy vypátrat zdroj této nelegální činnosti dlouho nikam nevedly. Až po nasazení lidí do terénu, kteří právě upozornili na podezřelou aktivitu kolem onoho holičství, do sebe začalo vyšetřovatelům vše zapadat.

Fotky zatčených.
Fotky zatčených. Zdroj: GENOA POLICE DEPARTMENT


Následně se zjistilo, že většina „zákazníků“ si tam chodila pouze kupovat drogy, policisté tak zatkli 55letého majitele a během prohlídky jeho domu našli několik gramů hašiše a v provozovně pak 100 gramů kokainu, váhy a materiál na balení drog. Tenhle příběh by tak v seriálové adaptaci skončil pravděpodobně hned po první epizodě.

Domů
Sdílet
Diskuse