Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
25. ledna 2024 9:37
Čas čtení 0:46

Muž žaluje ženy, se kterými randil. Nelíbilo se mu, co o něm psaly na facebooku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž žaluje ženy, se kterými randil. Nelíbilo se mu, co o něm psaly na facebooku
Zdroj: Unsplash / The Paris Photographer

Mladý Američan podal žalobu na skupinu žen, se kterými randil. Psaly si o něm na facebooku. Samotnou sociální síť žaluje také.

Žena, se kterou byl Nikko D’Ambrosio párkrát na rande, napsala své zkušenosti s ním do facebookové skupiny Are We Dating The Same Guy? (Randíme se stejným chlapem?) a uvedla ho jeho pravým jménem.

Nikko ji žaluje a tvrdí, že tím pošpinila jeho pověst. Ženu později kontaktovali jeho právníci a ona příspěvek smazala a znovu jej napsala, tentokrát anonymně.

25. ledna 2024 8:14 Čas čtení 1:06 Patříme vůbec ještě na Západ? Bartoš se opřel do Senátu za neschválení Istanbulské úmluvy Patříme vůbec ještě na Západ? Bartoš se opřel do Senátu za neschválení Istanbulské úmluvy

Stěžovala si třeba na to, jak rychle začal být muž přítulný a že opakoval, že určitě nechce vidět jeho špatnou stránku, zejména při pracovních telefonátech. Muž s tvrzením nesouhlasí.

Slova ženy však potvrdily další členky skupiny a upozornily na to, že se o něm na síti už mluvilo. „Už tu byl dříve, prý autorce poslal spoustu zpráv, ve kterých jí nadával, protože s ním nechtěla strávit noc,“ uvedla jedna z nich.

„Párkrát jsem s ním byla na rande. Říkal mi, co jsem chtěla slyšet, dokud jsem se s ním nevyspala, a pak se vypařil. Vyhýbejte se mu,“ potvrdila jiná.

D’Ambrosio to považuje za výmysly, a žaluje proto celkem 27 žen, které se k němu nevyjádřily zrovna v dobrém. Požaduje 75 milionů dolarů (zhruba 1,7 miliardy korun). Žaloba dokonce míří i na samotnou společnost Meta, provozovatele sociální sítě Facebook.

Domů
Sdílet
Diskuse