Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
30. ledna 2024 9:35
Čas čtení 0:46

Další medaile pro Česko. O zlato si zahrají hokejisté do 16 let, kdy a kde jim můžeš fandit?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Další medaile pro Česko. O zlato si zahrají hokejisté do 16 let, kdy a kde jim můžeš fandit?
Zdroj: Profimedia

Pro Česko půjde už o třetí medaili z významné akce v letošním roce.

Českému hokeji se v novém kalendářním roce daří. Nejprve přivezla mužská dvacítka bronz ze světového šampionátu, následně přidala ženská osmnáctka stříbro. Medaili už mají jistou také hokejisté do 16 let, kteří si na olympiádě mládeže v Jižní Koreji poradili v semifinále s Finskem a zahrají si o zlato.

29. ledna 2024 9:47 Čas čtení 0:32 Do Evropy přichází saharský písek. Česko zasáhne jen okrajově Do Evropy přichází saharský písek. Česko zasáhne jen okrajově

Svěřenci kouče Milana Razýma porazili Finsko 3:1, gólově se prosadili Václav Nedorost, Šimon Bělohorský a Filip Novák. Jediným finským střelcem byl Viljo Kähkönen. 

Ve finále čeští hokejisté vyzvou vítěze druhého semifinálového duelu mezi Kanadou a Spojenými státy, který se hraje v úterý od 12:00 (středoevropského času). Finále, ve kterém českému týmu můžeš fandit, je pak na programu ve středu v poledne. Dostupné bude prostřednictvím tohoto odkazu.

Jak uvedl web ČT Sport, hokejisté se postupem do finále postarali o zisk čtvrté medaile pro českou výpravu v Koreji po zlatu biatlonistky Ilony Plecháčové a bronzech smíšené biatlonové štafety a snowboardistky Vanessy Volopichové ve slopestylu.

Domů
Sdílet
Diskuse