Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
2. února 2024 13:19
Čas čtení 0:36

Nezletilý chlapec byl napaden na pražském Chodově, policie žádá o pomoc s identifikací pachatele

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nezletilý chlapec byl napaden na pražském Chodově, policie žádá o pomoc s identifikací pachatele
Zdroj: Wikimedia Commmons

O útok se pachatel pokusil 15. ledna, když se chlapec vracel ze základní školy domů. Od té doby kriminalisté nepřišli na žádnou stopu, která by dotyčného pomohla více identifikovat. Žádají tak veřejnost o spolupráci.

K útoku došlo 15. ledna mezi 12. a 13. hodinou. Pachatel se nezletilého kluka pokusil napadnout na stezce, která spojuje ulice Blažimská a Mírového hnutí, konkrétně za mostkem přes Košíkovský potok, zhruba 120 metrů od plaveckého bazénu. Kdo mladíka napadl, se zatím neví. Policie žádá veřejnost o pomoc s jeho ztotožněním.

2. února 2024 8:46 Čas čtení 0:39 Policisté v Praze našli v autě znásilněnou ženu, po pachateli pátrají (Aktualizováno) Policisté v Praze našli v autě znásilněnou ženu, po pachateli pátrají (Aktualizováno)

„Naštěstí po stezce zrovna procházel mladík ve věku okolo patnácti až dvaceti let, který na neznámého muže začal křičet, ten chlapce pustil a z místa utekl směrem k bazénu Jedenáctka. Vystrašený hoch okamžitě běžel domů, kde celou událost popsal své mamince a společně věc oznámili policii,“ citují Novinky.cz mluvčí policie Evu Kropáčovou.

Policie hledá i mladíka, který v situaci zasáhl a chlapci pomohl, aby od něj získali svědectví klíčové pro identifikaci pachatele. Důležití jsou i další svědci, kteří byli napadení přítomni nebo se v danou chvíli na místě pohybovali a mohli by k případu něco dodat. Prozatím je incident vyšetřován jako podezření z výtržnictví.

Domů
Sdílet
Diskuse