Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
10. února 2024 11:49
Čas čtení 0:32

VIDEO: Žena v Praze spadla do kanálu, muž vlezl do kontejneru na elektroodpad. Zachraňovali je hasiči

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Pražští hasiči v pátek vyprošťovali ženu z kanálu, v sobotu ráno zase zachraňovali muže, který uvázl v kontejneru na elektroodpad.

V pátek před půlnocí vyjeli hasiči, policisté i záchranáři do Lessnerovy ulice v Petrovicích. Bylo jim nahlášeno, že tam osoba spadla do hlubokého kanálu.

„Náš lezec se k ní slanil, zajistil ji a lezeckou technikou vyprostil z hloubky asi 15 metrů,“ napsali pražští hasiči na platformě X. Víko kanálu bylo údajně otevřené.

Vyproštěná žena byla následně předána do péče záchranářů, kteří ji po ošetření převezli do nemocnice.

V sobotu před devátou hodinou ranní hasiči informovali o dalším kuriózním případu. Zasahovat museli ve Strašnicích, kde muž zůstal „uvězněný“ v kontejneru, ze kterého mu ven trčely jen nohy.

„Ve Strašnicích jsme vyprostili muže, který vlezl do kontejneru na elektroodpad,“ informovali hasiči u zveřejněné fotografie. Z jakého důvodu muž do kontejneru vlezl, není známo.

hasičihasičihasičihasiči
Zobrazit galerii
(6)
Domů
Sdílet
Diskuse