Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
26. března 2024 6:50
Čas čtení 0:38

Budeš na Velikonoce cestovat? České dráhy posílí tyhle spoje

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Budeš na Velikonoce cestovat? České dráhy posílí tyhle spoje
Zdroj: Pexels/Veerasak Piyawatanakul

Během svátků, které nás zanedlouho čekají, lze předpokládat zvýšený počet lidí, kteří se chystají cestovat. Ať už za rodinou, nebo na výlet, někteří dopravci se rozhodli na tento víkend vyslat více spojů.

Lepší spojení se samozřejmě nebude týkat jen víkendu. České dráhy (ČD) navýší kapacitu již ve středu odpoledne a více vozů ponechají až do úterý. Zaměří se především na spoje mezi Prahou a Moravou, Valašskem a Slováckem. Posilové vozy vyrazí také do Českých Budějovic, Chebu a do Hradce Králové.

25. března 2024 17:13 Čas čtení 0:54 OBRAZEM: Takto bude vypadat vlaková stanice na pražském letišti OBRAZEM: Takto bude vypadat vlaková stanice na pražském letišti

Posilové vozy zařadí ČD do dálkových vlaků už ve středu 27. března odpoledne a také následující den ve čtvrtek 28. března. „Ve směru do Prahy se pak budou posílené spoje vracet až na Velikonoční pondělí 1. dubna odpoledne a také v úterý 2. dubna ráno,“ stojí na sociální síti X.

Je důležité poznamenat, že vlaky budou pravděpodobně navzdory posílení stále plné a dopravci doporučují nákup jízdenek v dostatečném předstihu.

Domů
Sdílet
Diskuse