Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
10. dubna 2024 11:34
Čas čtení 0:51

Stovky policistů pátrají na Broumovsku po ženě, která zmizela před dvěma a půl lety

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Stovky policistů pátrají na Broumovsku po ženě, která zmizela před dvěma a půl lety
Zdroj: Policie České republiky / volně k použití

Policisté na Broumovsku zahájili rozsáhlé pátrání po Veronice Baníkové, která zmizela před dvěma a půl lety za podivných okolností.

Podle serveru iDnes.cz probíhá pátrání v okolí silnice mezi Broumovem a Policí nad Metují, kde se pohřešovaná žena pravděpodobně naposledy pohybovala. „Pátrací akce probíhá, stovka policistů prohledává terén v okolí silnic a cest, kde se pohřešovaná mohla naposledy pohybovat, kde mohla být naposledy viděna,“ uvedla pro iDnes.cz policejní mluvčí Iva Kormošová.

Veronice Baníkové bylo v době jejího zmizení 34 let. Podle dřívějších informací odešla z domova v Olivětíně na Broumovsku a od té doby je nezvěstná beze stopy. V době zmizení měla na sobě zelenou bundu, modré džíny a oranžové boty Adidas. Z domu předtím několikrát odešla, ale vždy se vrátila. Je hubené postavy, vysoká 173 centimetrů. Jejím charakteristickým znakem bylo kulhání na jednu nohu. Měla krátké světle hnědé vlasy a mezi místními obyvateli se jí pro její zálibu v parukách přezdívalo „parukářka“.

15. března 2024 8:30 Čas čtení 3:54 Studentky se z výletu už nikdy nevrátily: jejich fotoaparát obsahoval děsivé snímky. Co viděly těsně před smrtí? Studentky se z výletu už nikdy nevrátily: jejich fotoaparát obsahoval děsivé snímky. Co viděly těsně před smrtí?

„Je závislá na drogách a v minulosti podstoupila protitoxikomanickou léčbu, bohužel neúspěšně. Mimo jiné je částečně zbavena způsobilosti k právním úkonům. V jejím trestním rejstříku najdeme i některé záznamy týkající se zejména drobných krádeží,“ uvedla policejní mluvčí Eliška Majerová v Na stopě České televize v roce 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse