Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
3. května 2024 v 10:47
Čas čtení 0:14

FOTO: Plíseň, brouci a nedopalky, kam se podíváš. Majitelé liberecké pizzerie si zahrávali se zdravím zákazníků

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
FOTO: Plíseň, brouci a nedopalky, kam se podíváš. Majitelé liberecké pizzerie si zahrávali se zdravím zákazníků
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI)

Hrůzný pohled čekal na pracovníky Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI), kteří minulý pátek zavítali do liberecké pizzerie Maškovka. Kvůli naprosto nevyhovujícím podmínkám byla provozovna okamžitě uzavřena.

Majitelé podniku zásadním způsobem zanedbali úklid, kvůli čemuž hrozila kontaminace potravin. Na místě se také nacházelo větší množství hmyzích škůdců – octomilek, mravenců a švábů – volně se pohybujících i chycených do přeplněných pastí. 

3. května 2024 v 6:55 Čas čtení 1:15 PŘEHLED: Sleva v Tescu, na telefon, léky nebo elektroniku. Kde všude uplatníš studentskou slevu? PŘEHLED: Sleva v Tescu, na telefon, léky nebo elektroniku. Kde všude uplatníš studentskou slevu?

Nechyběl ani výrazně znečištěný sporák či chladicí zařízení. Podle zveřejněných fotografií si personál během přípravy jídla neváhal ani zakouřit, neboť v kuchyni se nacházely hned dva popelníky s nedopalky. 

Pizzerie Maškovka. Znečištěný sporák.Majitelé podniku výrazně zanedbali úklid. Majitelé podniku výrazně zanedbali úklid.
Zobrazit galerii
(11)
Domů
Sdílet
Diskuse