Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
14. května 2024 v 11:01
Čas čtení 0:29

Policie obvinila muže, který srazil komentátora Antoše. Co mu hrozí?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie obvinila muže, který srazil komentátora Antoše. Co mu hrozí?
Zdroj: Česká televize

K nehodě došlo v neděli kolem jedenácté hodiny večer. Milan Antoš během nehody utrpěl velmi těžká zranění, zlomená má i žebra.

Když se v noci na skútru vracel po zápase hokejového mistrovství světa mezi Švýcarskem a Rakouskem, které z pražské O2 arény komentoval, srazilo ho auto. Jeho řidič mu podle policie nedal přednost. Nyní je „stíhán pro trestný čin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti“, uvedl pro server Novinky.cz Jan Daněk, mluvčí pražské policie.

13. května 2024 v 18:51 Čas čtení 0:26 Komentátora České televize Milana Antoše srazilo auto. Je mimo ohrožení života Komentátora České televize Milana Antoše srazilo auto. Je mimo ohrožení života

Podle zatím dostupných informací nebyl řidič auta pod vlivem omamných látek. Obviněnému v případě uznání viny hrozí šest měsíců až čtyři roky za mřížemi či peněžitý trest.

Nehodu potvrdila i mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Již v pondělí sdělila, že byl zraněný muž transportován do jednoho z pražských traumacenter. Podle webu Sport.cz je Antoš mimo ohrožení života. Celkově má 10 zlomenin, jde především o žebra, poraněnou má i nohu.

Domů
Sdílet
Diskuse