Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
10. června 2024 v 12:33
Čas čtení 0:41

Místo kola tříkolka. Fotbalová reprezentace se omluvila za mylné informace o zranění Michala Sadílka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Místo kola tříkolka. Fotbalová reprezentace se omluvila za mylné informace o zranění Michala Sadílka
Zdroj: Fotbalová asociace České republiky

Záložník fotbalového národního týmu Michal Sadílek se nezúčastní letošního mistrovství Evropy v Německu. Důvodem je zranění, které si přivodil poněkud bizarním způsobem.

Jak informuje server Sport.cz, Sadílek společně s celým mužstvem v sobotu odehrál přípravný zápas s Maltou. Večer se spolu se svými dvěma spoluhráči vydal na projížďku na tříkolce, která skončila roztrženou nohou v oblasti bérce. Díky stehům se sice podařilo ránu zašít, účast na nadcházejícím Euru však není možná.

10. června 2024 v 11:00 Čas čtení 3:02 PŘEHLED: Seznam se s novými europoslanci a europoslankyněmi PŘEHLED: Seznam se s novými europoslanci a europoslankyněmi

„Je nám moc líto, že s námi nemůže Michal odjet na Euro. Je to turbovysavač, má v týmu dobré postavení už nějaký čas. Musíme postoupit na mistrovství světa, aby s námi mohl být na dalším turnaji,“ uvedl v neděli večer trenér české fotbalové reprezentace Ivan Hašek. 

Podle původních informací se měl český hráč zranit při vyjížďce na kole. S touto informací původně pracovalo i vedení národního týmu, které ji předalo médiím. „Bylo chybou, že národní tým neposkytl úplné informace a tímto se médiím a potažmo sportovním fanouškům omlouvá,“ uvedl tiskový mluvčí reprezentace Petr Šedivý. 

Domů
Sdílet
Diskuse