Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna-Marie Hanzlíková
17. června 2024 v 17:39
Čas čtení 0:45

Fotka na Instagram ji stála desítky tisíc. Influencerka se vyfotila na chráněné pláži

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Fotka na Instagram ji stála desítky tisíc. Influencerka se vyfotila na chráněné pláži
Zdroj: _Artemis/Pixabay

Za snímek z chráněné lokality schytala pokutu téměř čtyřicet pět tisíc korun.

Že ji pláž s výrazným růžovým pískem přilákala, není divu. Připlouvají k ní i lodě při okružních plavbách. Právě to je přitom jediná legální možnost, jak si tuhle nádheru prohlédnout, jak vysvětluje Independent, který na případ upozornil.

Pobřeží ostrůvku Budelli v těsné blízkosti Sardinie má totiž křehký ekosystém. I proto už přes třicet let platí zákaz vůbec na něj vkročit. Loni úřady oznámily ještě přísnější dohled na jeho dodržování.

V případě dubajské influencerky se ale moc snažit nemusely. Rodačka z Brazílie se na svém Instagramu, kde působí pod přezdívkou @Rogeriaguiaduba, propálila sama. Před svými pětatřiceti tisíci sledujícími se pochlubila snímkem, na kterém ukazuje stopy svých nohou právě na profláklém růžovém písku. Doplnila ho ještě šlágrem La Vie En Rose (v překladu Život v růžovém) od Édith Piaf.

Kdyby chtěl ještě někdo pochybovat, doplnila raději i přesnou lokaci a vidět je i gumový člun, na kterém se na pláž dostala. Příspěvek rychle zaznamenali místní a oznámili to příslušným složkám. Ačkoliv influencerka rychle změnila účet na soukromý, nebylo jí to nic platné. Podle zmíněného serveru vyfasovala pokutu 1800 eur, tedy téměř 45 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse