Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
29. června 2024 v 15:47
Čas čtení 0:40

Organizátoři festivalu Hip Hop Žije vyjádřili lítost nad tragickou smrtí 20letého muže. Návštěvníky vyzvali k opatrnosti

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Festival komentoval smrt mladého muže.

Bratislavský festival Hip Hop Žije vydal prohlášení k tragickému úmrtí dvacetiletého muže, kterému musela být 29. června přivolána záchranka. Organizátoři vyjádřili soustrast pozůstalým po mladíkovi a varovali návštěvníky, aby se vyvarovali nadměrné konzumace alkoholu a požití omamných látek.

29. června 2024 v 11:44 Čas čtení 0:36 PŘEDPOVĚĎ: Česko zasáhnou extrémní teploty a silné bouřky, v těchto krajích platí výstraha PŘEDPOVĚĎ: Česko zasáhnou extrémní teploty a silné bouřky, v těchto krajích platí výstraha

„Byla dodržena všechna bezpečnostní opatření a záchranná služba byla okamžitě k dispozici, bohužel se mladíka nepodařilo oživit. Děkujeme záchranné službě a policii za okamžitou reakci při vzniku situace,“ napsal festival na sociálních sítích.

Festival apeluje na návštěvníky, aby dodržovali pitný režim a chránili se před extrémním horkem. „Vyzýváme všechny návštěvníky, aby se chovali uvážlivě a mysleli na své zdraví,“ dodal festival.

Policie zahájila trestní stíhání

Bratislavská policie uvedla, že zasahovala v oblasti Zlatých piesků, kde se právě koná festival Hip Hop Žije. Záchranné složky byly přivolány ke dvacetiletému muži, který nejevil známky života.

28. června 2024 v 16:30 Čas čtení 0:46 Začíná filmový festival v Karlových Varech, sleduj živě červený koberec Začíná filmový festival v Karlových Varech, sleduj živě červený koberec

„Na místě byl konstatován exitus a byla nařízena pitva, aby se zjistily přesné příčiny mužovy smrti. Ze strany pověřeného policisty Okresního ředitelství policie Bratislava II bylo zahájeno trestní stíhání ve věci trestného činu usmrcení z nedbalosti,“ napsala policie.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu

A post shared by HIP HOP LIVES | HHŽ (@hiphopzije)

Domů
Sdílet
Diskuse