Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
12. července 2024 v 13:37
Čas čtení 0:42

Největší hokejový přestup léta? Červenka údajně míří do Pardubic

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Největší hokejový přestup léta? Červenka údajně míří do Pardubic
Zdroj: Jari Pestelacci/Eurasia Sport Images/Getty Images

O přechodu Romana Červenky ze švýcarského klubu Rapperswill-Jona Lakers zpátky na českou půdu se spekulovalo už od začátku července. Na pondělí uspořádal pardubický klub mimořádnou tiskovou konferenci.

„Roman Červenka podle našich informací dostal od Rapperswil-Jona Lakers zelenou a přestup do Dynamo Pardubice už je tak jen záležitostí pár detailů,“ napsal profil RinkRave na platformu X už 4. července. Nyní se tedy předpokládá, že na mimořádné tiskové konferenci klubu HC Dynamo Pardubice bude vše potvrzeno.

38letý kapitán mistrů světa odehrál v Rapperswillu posledních pět sezón. Letošek s bilancí 12 + 28 pro něj byl za jeho švýcarskou kariéru nejslabší. Smlouvu má v zahraničí platnou ještě na další rok, návrat zpět do Česka, kde naposledy hrál v letech 2015/2016 za Chomutov a předtím jako hráč Slavie a dalších klubů, je ale možná přece jen příliš lákavý. 

Do Dynama přešel i další bývalý reprezentant Jiří Smejkal, ve hře byl ještě Tomáš Nosek či Slováci Pavol Regenda a Tomáš Tatar. Ti však nadále zůstávají v zahraničí.

Domů
Sdílet
Diskuse