Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
6. srpna 2024 v 15:50
Čas čtení 1:03

„Nejpůvabnější plavkyni“ vyhodili z olympijské vesnice. Prý se chovala nevhodně, ona to popírá

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
„Nejpůvabnější plavkyni“ vyhodili z olympijské vesnice. Prý se chovala nevhodně, ona to popírá
Zdroj: X / @luanalonsom

Paraguayská plavkyně Luana Alonso na pařížské olympiádě sice startovala pouze jednou, i přesto se však dostala na přední stránky světových médií.

Dvacetiletá sportovkyně, která je mezi fanoušky a fanynkami někdy označována jako „nejpůvabnější plavkyně celé olympiády“, totiž byla z dosud nejasných důvodů vyloučena z olympijské vesnice. Informoval o tom server Sport.cz

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Luana Alonso (@luanalonsom)

„Plavání, děkuji ti, že jsi mi umožnilo snít, naučilo jsi mě bojovat, snaze, vytrvalosti, obětavosti, disciplíně a mnohému dalšímu. Dala jsem ti část svého života a za nic na světě to nevyměním, protože jsem prožila nejlepší zážitky svého života. Dali jste mi tisíce radostí, přátele z jiných zemí, které budu navždy nosit v srdci. Není to sbohem, je to na shledanou brzy,“ uvedla Alonso v prohlášení, které v mnohých vzbudilo pocit, že chce skončit s kariérou.

6. srpna 2024 v 12:30 Čas čtení 0:45 Na kolik si přijde Snoop Dogg za den olympiády? Z částky ti spadne čelist Na kolik si přijde Snoop Dogg za den olympiády? Z částky ti spadne čelist

„Její přítomnost vytváří v paraguayském týmu nevhodnou atmosféru. Děkujeme jí za to, že postupovala podle pokynů, neboť z vlastní vůle nestrávila noc ve vesnici,“ uvedla šéfka paraguayského olympijského výboru a bývalá tenistka Larissa Schaerer. Konkrétní důvody vyloučení nejsou známy, sportovkyně se již vrátila do Spojených států, kde studuje. 

Serveru LADBible citoval paraguayská média, která spekulují, co všechno by za vyloučením mohlo stát. Alonso se prý místo fandění krajanům a krajankám vydala do Disneylandu, jiná spekulace zase tvrdí, že za vše může kritika národních reprezentačních úborů nebo její prohlášení, že by radši než za rodnou zemi závodila za USA. 

Alonso prý olympijskou vesnici opustila 5. srpna a odmítla podat vysvětlující vyjádření. Na Instagram stories však zveřejnila krátký nesouhlas s informacemi z médií:

„Chtěla bych upřesnit, že mě odnikud nevyhodili, přestaňte šířit nepravdivé informace. Nechci se k tomu vyjadřovat, ale také nechci, aby o mně kolovaly lži,“ sdělila svým bezmála 700 tisícům sledujících.

Domů
Sdílet
Diskuse