Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
7. srpna 2024 v 16:27
Čas čtení 0:36

Odmítli tenisovou legendu. Restaurace odepřela místa Sereně Williams a jejím dětem

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Odmítli tenisovou legendu. Restaurace odepřela místa Sereně Williams a jejím dětem
Zdroj: Getty Images/Bradley Kanaris

Tenisová legenda Serena Williams kritizovala na svých sociálních sítích luxusní podnik v Paříži za to, že jí byl odepřen přístup do hotelové střešní restaurace.

„Už mi byl odepřen přístup na střechu, abych se najedla v prázdné restauraci nebo v hezčích podnicích, ale nikdy ne s mými dětmi. Všechno je jednou poprvé,“ napsala na svou síť X tenistka. Přidala i hashtag pro letošní olympijské hry.

7. srpna 2024 v 12:22 Čas čtení 0:45 Holčička přišla o dovolenou snů kvůli jménu. Matka ji pojmenovala po postavě ze Hry o trůny Holčička přišla o dovolenou snů kvůli jménu. Matka ji pojmenovala po postavě ze Hry o trůny

Podle podniku byly v době návštěvy všechny stoly rezervovány, zaměstnanci dokonce Williams ani nepoznali. Jeden z nich pro Variety uvedl: „Můj kolega ji nepoznal a cítí se hrozně, ale řekl jí to, co by řekl každému jinému klientovi, a to, aby počkala dole v baru, až se uvolní stůl. To nebylo vůbec nic osobního.“ Restaurace se veřejně omluvila a potvrdila, že všechna místa byla ten večer opravdu obsazená.

Williams byla v Paříži kvůli olympiádě. Na zahajovacím ceremoniálu byla jednou z nositelek pochodně.

Domů
Sdílet
Diskuse