Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
20. srpna 2024 v 13:02
Čas čtení 0:36

Policie pátrá po jedenáctiletém chlapci z Vysočiny. Veřejnost žádá o pomoc

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po jedenáctiletém chlapci z Vysočiny. Veřejnost žádá o pomoc
Zdroj: Policie České republiky

Policisté z Vysočiny pátrají po jedenáctiletém chlapci z obce Jáma na Žďársku. V úterý kolem desáté hodiny odešel neznámo kam.

Pohřešovaný se domů nevrátil a dosud o sobě nepodal žádnou zprávu. Chlapec u sebe nemá mobilní telefon, jeho blízcí po něm začali sami pátrat a ve chvíli, kdy vyčerpali všechny možnosti, se obrátili na policii. 

Hledaný má světlehnědé vlasy, na sobě měl v době odchodu černé triko s bílým nápisem a maskáčové kraťasy. Policisté po chlapci začali ihned pátrat, prověřili lokalitu jeho bydliště a míst, která navštěvuje nebo u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Pátrání i nadále pokračuje. 

Policie  žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný chlapec v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. 

Domů
Sdílet
Diskuse