Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Nina Miščíová
14. září 2024 v 7:31
Čas čtení 0:24

Nové informace o atentátu na Fica. Generální prokurátor zveřejnil detaily z vyšetřování

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Nové informace o atentátu na Fica. Generální prokurátor zveřejnil detaily z vyšetřování
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Maroš Žilinka obhajoval práci orgánů činných v trestním řízení ve svém statusu.

Generální prokurátor Maroš Žilinka informoval na sociální síti o probíhajícím vyšetřování vraždy Roberta Fica. Ve svém příspěvku popsal procesní úkony orgánů činných v trestním řízení.

Během vyšetřování měla policie provést 117 výslechů. Mezi nimi byl 1 výslech zadržené osoby, 2 výslechy obviněného, 2 výslechy poškozených, 111 výslechů svědků a 1 výslech soudního znalce.

13. září 2024 v 13:01 Čas čtení 0:21 Policisté při pronásledování tuningového auta srazili jiné vozidlo. Na místě zahynula dívka Policisté při pronásledování tuningového auta srazili jiné vozidlo. Na místě zahynula dívka

Žilinka dále informoval, že Slovensko požádalo v průběhu vyšetřování o právní pomoc USA, Českou republiku a Švédské království.

„Vyšetřování vražedného útoku na předsedu vlády Slovenské republiky Roberta Fica probíhá plynule a OČTK aktivně provádí všechny procesní úkony nezbytné k řádnému zjištění skutkového stavu věci a dosažení účelu trestního řízení,“ dodal Žilinka.

Domů
Sdílet
Diskuse