Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Eva Thonhauserová
včera 2. října 2024 v 16:23
Čas čtení 0:42

Letadlu společnosti Ryanair při přistání v Itálii explodovaly pneumatiky

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Po incidentu byly ostatní lety odkloněny na jiná letiště.

Na letišti Orio al Serio nedaleko Milána došlo k incidentu, při němž letadlu společnosti Ryanair letícímu z Barcelony explodovaly při přistání na letišti Bergamo Orio al Serio všechny čtyři pneumatiky, informuje Daily Mail. V důsledku toho byly pozastaveny všechny přílety a odlety z letiště. Letadlo poškodilo povrch dráhy a cestující byli evakuováni.

2. října 2024 v 9:18 Čas čtení 0:59 Odveta Izraele za íránský útok: Cílem by měla být těžište ropy Odveta Izraele za íránský útok: Cílem by měla být těžište ropy

Na místo dorazily záchranné týmy, přestože nebyla hlášena žádná zranění. Situace způsobila značné zpoždění provozu letiště. „Bylo to dost děsivé. Byli jsme připraveni k odletu a najednou se objevily plameny, což nás šokovalo. Nikdy předtím jsem nic takového nezažil,“ řekl jeden z cestujících.

Po incidentu byly lety do Milána odkloněny na jiná letiště, například do Malpensy a Verony. Technici pracovali na opravě letadla, aby se mohlo vrátit do provozu.

Domů
Sdílet
Diskuse