Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kristýna Dobiášová
26. června 2023 v 11:16
Čas čtení 0:43

Dítě v ohrožení: Policie vypátrala jedenáctiletého chlapce ze Zvánovic u Prahy (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dítě v ohrožení: Policie vypátrala jedenáctiletého chlapce ze Zvánovic u Prahy (Aktualizováno)
Zdroj: Unsplash/Idzard Schiphof/volně k užití (ilustrační obrázek)

Jan měl nastoupit se školou v 7 hodin ráno do autobusu 385. Naposledy komunikoval se svým otcem. Pokud máš o chlapci nějaké informace, zavolej na linku 158.

Aktualizováno: Chlapce se podařilo najít. Na místo školního výletu se později sám dostavil, je v pořádku, řekla ČTK policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Policie ČR pátrá po jedenáctiletém chlapci ze Zvánovic. V pátek v 7 ráno měl společně se školou odjet autobusem číslo 385 na školní výlet do Prahy. Do vozu však nenastoupil. Policie nemůže vyloučit, že by nastoupil do jiného autobusu.

Naposledy komunikoval v 6:45 se svým otcem. Sdělil mu, že stojí na zastávce ve Zvánovicích a čeká na autobus. Hledaný Jan měří 148 centimetrů, má krátké blonďaté vlasy a zelené oči. Měl by mít na sobě bílé kraťasy, šedo-oranžovou kšiltovku a zelený batoh.

Pokud máš nějaké informace, volej na linku 158

Vzhledem k věku pohřešovaného vyhlásili policisté pátrání po chlapci jako po dítěti v ohrožení. Pokud máš o chlapci nějaké informace, okamžitě zavolej na linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse