Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
14. července 2023 10:04
Čas čtení 0:29

Dvě Češky zemřely v Turecku, před hotelem je srazil minibus

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Dvě Češky zemřely v Turecku, před hotelem je srazil minibus
Zdroj: Unsplash.com

Minibus srazil Češky v tureckém letovisku Manavgat, asi 100 metrů od jejich hotelu. Jedna z nich skončila přímo pod koly minibusu, druhou vozidlo vláčelo několik metrů po silnici.

Nehoda se stala ve čtvrtek kolem půl desáté večer na přechodu zhruba 100 metrů od hotelu, kde byly ženy ubytované. Podle zpráv tureckého Son Dakika na místě nefungovalo pouliční osvětlení a řidič jel nepřiměřenou rychlostí. 

13. července 2023 16:29 Čas čtení 0:42 V Chorvatsku zemřela čtyřletá holčička z Česka V Chorvatsku zemřela čtyřletá holčička z Česka

Ženy se vydaly na nedaleké tržiště. Jedna z nich skončila přímo pod koly minibusu, druhou vozidlo vláčelo několik metrů po vozovce. „O případu víme, náš zastupitelský úřad je v kontaktu s místními úřady. Více podrobností sdělovat nebudeme,“ uvedl mluvčí Ministerstva zahraničích věcí Daniel Drake.

Na přechodu byli v té době i další lidé, ti však stihli před rychle projíždějícím minibusem uskočit. Případem se v současné době zabývá policie. Ta řidiče minibusu zadržela a následně jej poslala do vězení. Těla obou žen byla převezená k pitvě do ústavu soudního lékařství.

Domů
Sdílet
Diskuse