Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Veronika Dlesková
3. září 2023 12:13
Čas čtení 1:06

Předpověď počasí: Česko opět čeká oteplení, bude skoro 30 stupňů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko opět čeká oteplení, bude skoro 30 stupňů
Zdroj: Unsplash/Álvaro Bernal

Příští týden bude převládat jasná až polojasná obloha, nejvyšší denní teploty se vyšplhají na 29 stupňů Celsia. Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Teploty se budou v průběhu týdne postupně zvyšovat. Ke konci týdne se vyšplhají na 29 stupňů Celsia. Obloha bude jasná až polojasná, přeháňky se objeví jen ojediněle, informují meteorologové.

3. září 2023 11:13 Čas čtení 1:22 Festival Burning Man v Nevadě je pod vodou. Zaplavené cesty uvěznily lidi v poušti Festival Burning Man v Nevadě je pod vodou. Zaplavené cesty uvěznily lidi v poušti

Pondělí

V pondělí nás čeká oblačno až polojasno, během dne se bude postupně vyjasňovat. Ráno se ojediněle objeví mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou ke 13 až 19 stupňům Celsia, nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 21 a 25 stupni Celsia. Bude foukat slabý proměnlivý vítr, na Moravě a ve Slezsku severní až severovýchodní vítr do 4 metrů za sekundu. 

Úterý

Úterý přinese jasnou až polojasnou oblohu, ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 12 a 8 stupni Celsia. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na 26 stupňů Celsia. Bude foukat slabý proměnlivý nebo jihovýchodní vítr o rychlosti do 4 metrů za sekundu. 

Středa

Ve středu bude jasno nebo skoro jasno, ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou ke 13 až 9 stupňům Celsia. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 23 a 27 stupni Celsia. Vítr bude slabý proměnlivý nebo východní a bude foukat rychlostí do 4 metrů za sekundu. 

Čtvrtek

Čtvrtek s sebou přinese jasnou až polojasnou oblohu, ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 14 a 10 stupni Celsia. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají ke 25 až 29 stupňům Celsia. Bude foukat slabý proměnlivý, během dne východní vítr o rychlosti do 4 metrů za sekundu. 

Pátek a víkend

Bude jasno až polojasno, koncem období při přechodně zvětšené oblačnosti se ojediněle objeví přeháňky, ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou k 15 až 11 stupňům Celsia. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 25 a 29 stupni Celsia. 

Domů
Sdílet
Diskuse