Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
20. listopadu 2023 v 13:42
Čas čtení 0:29

Předpověď počasí: Tento týden bude jako na horské dráze. Zažiješ teplo, mrazy a někde i sníh

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Tento týden bude jako na horské dráze. Zažiješ teplo, mrazy a někde i sníh
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Český hydrometeorologický ústav zveřejnil předpověď počasí na tento týden. Připrav si deštník i sněhule.

V pondělí bude na většině území zataženo s občasným deštěm či přeháňkami. Přes den teploty vystoupají na osm až 12 stupňů. Úterý bude stejně deštivé a ochladí se na pět až devět stupňů. Počasí si s tebou ale bude zahrávat až do konce týdne.

Ve středu se už ojediněle objeví sněhové přeháňky. Bude polojasno až jasno a nejvyšší denní teploty skokem klesnou na minus jeden až tři stupně. Od čtvrtka se znovu oteplí na dva až šest stupňů. V pátek dokonce na pět až devět stupňů.

O víkendu bude oblačno až zataženo, na většině území déšť nebo přeháňky, od středních poloh smíšené až sněhové. Teploty se budou pohybovat od tří do osmi stupňů. Tenhle týden tak zkrátka bude jako na horské dráze.

20. listopadu 2023 v 9:03 Čas čtení 1:05 Skandál českých fotbalistů šokoval i zbytek světa. Takhle reagovala zahraniční média Skandál českých fotbalistů šokoval i zbytek světa. Takhle reagovala zahraniční média
Domů
Sdílet
Diskuse