Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
18. ledna 2024 9:34
Čas čtení 0:26

VIDEO: Opilý řidič v Praze naboural policejní auto, strážníky poté vyzval na souboj

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Opilý řidič v Praze naboural policejní auto, strážníky poté vyzval na souboj
Zdroj: Freepik/@ wavebreakmedia_micro/volně k užití

Opilý muž se třemi zákazy řízení jel pěší zónou v centru Prahy. Naboural policejní auto a vyzýval strážníky na souboj. Ti ho předali státní policii.

V pondělí 15. ledna po deváté hodině večer vjelo na Václavské náměstí pěší zónou osobní auto. Všimla si ho hlídka z Prahy 1. Řidič nereagoval na výstražné světelné signály ani zvukové signály k zastavení. Při zablokování směru jízdy policejním autem pak do zadní části vozidla narazil.

18. ledna 2024 8:03 Čas čtení 1:02 Arnolda Schwarzeneggera zadrželi celníci. Důvodem byly jeho luxusní hodinky Arnolda Schwarzeneggera zadrželi celníci. Důvodem byly jeho luxusní hodinky

Po vystoupení z vozu začal čtyřiatřicetiletý řidič strážníky vyzývat na souboj. Nakonec skončil v poutech a nepomohlo mu ani tvrzení, že řídil spolujezdec. To totiž vyvrátil záznam kamerového systému. Ačkoli muž odmítal dechovou zkoušku i lékařské vyšetření, byl z něj silně cítit alkohol. Lustrace odhalila, že muž má tři zákazy řízení a platnost vozu skončila na jaře 2021.

Po omezení na osobní svobodě byl předán státní policii.

Domů
Sdílet
Diskuse