Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Vincenc Novák
22. května 2024 18:05
Čas čtení 0:36

Paralen či těhotenský test až před byt. Oblíbená kurýrní služba zařazuje do nabídky novinku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Paralen či těhotenský test až před byt. Oblíbená kurýrní služba zařazuje do nabídky novinku
Zdroj: Wolt/propagační materiál

Kurýrní společnost Wolt zařadila do své nabídky novou službu. Nově si zákazníci a zákaznice mohou prostřednictvím aplikace objednat také léky a další zdravotnické potřeby.

„Zná to asi každý, když je člověku pod psa, to poslední, co se mu chce, je letět do lékárny. Díky doručení až domů navíc nemusí nemocný přijít do kontaktu s dalšími lidmi a někoho tak svým nachlazením či virózou ohrozit,“ říká CEO českého Woltu Tomáš Beniak, podle něhož mají zákazníci stejně jako u všech dalších rozvážek možnost bezkontaktního doručení až za dveře domu či bytu. 

17. dubna 2024 15:00 Čas čtení 3:19 Top 6 restaurací v Česku, odkud lidé nejvíce objednávají. Dáš si tam nejlepší burger, pizzu i indickou Top 6 restaurací v Česku, odkud lidé nejvíce objednávají. Dáš si tam nejlepší burger, pizzu i indickou

Služba je aktuálně dostupná v Praze, Hradci Králové, Ostravě, Brně, Opavě a v Olomouci. Do konce roku se počítá s jejím rozšířením do všech zbývajících měst, v nichž Wolt působí. Novinka je součástí strategie společnosti, která má ambici stát se obchodním domem v kapse, v němž zákazníci a zákaznice najdou vše, co potřebují. 

Mezi nejčastěji objednávané produkty patří podle Woltu léky ke snížení horečky a bolesti či nosní spreje. Ze zdravotnických potřeb jsou nejpopulárnější těhotenské testy, antigenní testy na přítomnost koronaviru či léčivé přípravky obsahující aktivní uhlí. 

Domů
Sdílet
Diskuse