Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
15. června 2024 v 11:30
Čas čtení 0:36

Dubajská influencerka točila videa ze zakázané pláže. Dostala pořádnou pokutu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Dubajská influencerka točila videa ze zakázané pláže. Dostala pořádnou pokutu
Zdroj: wikimedia commons/ devagonal/ volně k užití

Pokutu ve výši 1 800 eur (téměř 45 tisíc korun) udělily italské úřady ženě za to, že na svém profilu zveřejnila videa z „růžové pláže“. Vstup je tam totiž již několik let zakázán.

Sardinský ostrov Budelli je známý především pro pláž Spiaggia Rosa, která se od ostatních odlišuje růžovým pískem. Ten však lákal mnoho turistů i zlodějů a kvůli častým krádežím byla již v roce 1990 pláž zavřena a znepřístupněna veřejnosti, informuje The Guardian. Navštívit pláž je nyní možné jen v rámci speciálních prohlídek a chodit lze jen po speciálních stezkách.

15. června 2024 v 7:51 Čas čtení 0:44 „Radši kuřte trávu,“ radí policie fanouškům Anglie. Na Euru jim budou čepovat schválně slabší pivo „Radši kuřte trávu,“ radí policie fanouškům Anglie. Na Euru jim budou čepovat schválně slabší pivo

Dubajská influencerka se však veškeré zákazy rozhodla ignorovat. Na videích se prochází po pláži a ukazuje své stopy v písku. Příspěvky se však dostaly i mezi obyvatele Sardinie, které velmi rozčílily.

Italské úřady tak ženu vypátraly a udělily jí pokutu ve výši 1 800 eur (téměř 45 tisíc korun). Větší část pokuty poté dostala za to, že k ostrovu přijela bez povolení na vypůjčené lodi. Její majitel přitom nevěděl, že s ním plánuje doplout právě na ostrov Budelli.

Profil @rogeriaguiadubai je momentálně přepnutý na soukromý režim a influencerka se ke kauze zatím nevyjádřila.

Domů
Sdílet
Diskuse