Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
17. června 2024 v 9:23
Čas čtení 0:23

Policie postřelila muže v Německu. Jen pár hodin před konáním Eura

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Policie postřelila muže v Německu. Jen pár hodin před konáním Eura
Zdroj: Unsplash/Jonas Augustin/voľne na použitie

K incidentu došlo v neděli pár hodin před zápasem Nizozemska a Polska.

V ruce měl mít kladívko a zápalnou lahev, kterou odmítl položit. Zasažen byl do nohy. Se zraněním byl muž hospitalizován, informuje agentura AP. Během zásahu nebyl zraněn nikdo jiný.

17. června 2024 v 8:35 Čas čtení 0:42 Až čtvrtina řidičů se plně nevěnuje řízení, uvádí výzkum. Je to nejčastější příčina nehod Až čtvrtina řidičů se plně nevěnuje řízení, uvádí výzkum. Je to nejčastější příčina nehod

Ačkoliv k incidentu došlo v den zápasu mezi Nizozemskem a Polskem, útočník podle policie trpěl psychickými problémy a nic nenasvědčuje tomu, že by incident s turnajem souvisel.

Kvůli pořádání Eura je policie v Německu momentálně ve speciálním bezpečnostním režimu. V pátek zastřelila muže z Afghánistánu, který během sledování televizního zápasu mezi Německem a Skotskem jednoho člověka zabil a tři další zranil. Motiv jeho činu je podle policie zatím neznámý.

Domů
Sdílet
Diskuse