Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
20. června 2024 v 16:02
Čas čtení 0:16

Policie našla patnáctiletou dívku z Prahy (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie našla patnáctiletou dívku z Prahy (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR

Policisté od středy pátrali po 15leté dívce, kterou pohřešovala její rodina. Dívka měla během odpoledne navštívit lékaře, ke kterému ale nedorazila.

Aktualizováno 19:56 – Dívka u sebe neměla mobilní telefon a nevrátila se domů. O tom, že nedorazila k lékaři, matku informovala zdravotní sestra. Policisté šetřením zjistili, že si dívka koupila na hlavním nádraží jízdenku do Brna, nebylo však jasné, zda tam opravdu odjela. 

18. června 2024 v 15:00 Čas čtení 3:29 Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá

Pátraní policisté odvolali ve večerních hodinách. „Je v pořádku, bez jakéhokoliv zranění. Dívka byla nalezena v Kolíně. Děkujeme široké veřejnosti a médiím za sdílení pátrací relace,“ uvedli.

Domů
Sdílet
Diskuse