Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
20. července 2024 v 15:30
Čas čtení 0:33

Devítiletý chlapec v Ústeckém kraji plánoval vraždu vychovatelky. Chtěl ji bodnou nožem do ledvin

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Devítiletý chlapec v Ústeckém kraji plánoval vraždu vychovatelky. Chtěl ji bodnou nožem do ledvin
Zdroj: Flickr/Marco Verch/volně k užití (ilustrační obrázek)

K incidentu mělo dojít minulý rok v jednom z dětských sociálních zařízení v Ústeckém kraji.

V nestřeženém okamžiku se chlapci podařilo vytáhnout z kuchyňské zásuvky nůž s osmicentimetrovou čepelí. Schoval ho ve svém pokoji v papírové krabici.

18. července 2024 v 7:00 Čas čtení 9:27 Marcela je prostitutkou už 20 let. V ulici, kde pracuje, jsou v křoví špinavé matrace, použité kondomy i injekční stříkačky Marcela je prostitutkou už 20 let. V ulici, kde pracuje, jsou v křoví špinavé matrace, použité kondomy i injekční stříkačky

„Chtěl počkat do doby, než by byla poškozená v kuchyni k němu zády a poté chtěl s nožem k poškozené zezadu přijít, pravou rukou ji chtěl obejmout a levou rukou nožem bodnout do oblasti levé ledviny,“ popisuje dle serveru Novinky.cz výroční zpráva Nejvyššího státního zastupitelství.

Chlapec, který se dle zprávy narodil v roce 2014 se však se svým záměrem svěřil ostatním svěřencům. Ti jej naštěstí nahlásili vychovatelkám a k naplnění chlapcova plánu tak nedošlo.

17. července 2024 v 7:00 Čas čtení 6:53 Pokecali jsme s herci ze seriálu Medvěd. Čím je specifické natáčení v Chicagu a jaké reakce fanoušků je nejvíce překvapily? Pokecali jsme s herci ze seriálu Medvěd. Čím je specifické natáčení v Chicagu a jaké reakce fanoušků je nejvíce překvapily?

Trestní odpovědnosti u nás nabývají nezletilí až v 15 letech, chlapec tak za své činy nemůže být stíhán ani odsouzen. Soud ale může podle zákona o sociálně-právní ochranně dětí, potrestat nezletilého napomenutím, nebo uložením dohledu probačního úředníka. V nejzávažnějších případech nařízením ústavní výchovy.

Domů
Sdílet
Diskuse